Τετάρτη, Αύγουστος 21, 2019
Έχουμε 62 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Σας χαιρετούμε και σας  καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα του φροντιστηρίου μας ariston

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε αφ΄ενός την ποιοτική διδασκαλία των καθηγητών μας, για να μπορεί ο μαθητής μας να << κατανοεί  και  να  μαθαίνει  μέσα  στη  τάξη >>  και αφ΄ετέρου το ανθρώπινο πρόσωπό τους που τους καθιστά πραγματικούς συμπαραστάτες στην προσπάθειά του.

Αυτά τα πρώτα χρόνια  παρουσίας του ariston στα φροντιστηριακά δρώμενα της πόλης μας, η εμπιστοσύνη και  ικανοποίηση που έδειξαν οι μαθητές μας στο πρόσωπό μας, όπως και οι επιτυχίες εισαγωγής  τους στα  πανεπιστήμια, ενισχύουν το  ΖΗΛΟ και  την ΟΡΜΗ μας, ώστε να  ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ το  ariston σαν το φροντιστήριο που παρέχει πραγματικά ποιοτική εκπαίδευση μέσα από την οργανωμένη λειτουργία του.  

Αυτή περιλαμβάνει φυλλάδια με επιμελημένες σημειώσεις σε όλα τα μαθήματα, έλεγχο της γνώσης μέσω τακτικών διαγωνισμάτων και φυσικά της ενημέρωσης των γονέων  για την πρόοδο και τις επιδόσεις του παιδιού που μας εμπιστεύονται.

Μέσα σε ένα φροντιστηριακό περιβάλλον έντονου ανταγωνισμού, εμείς προβάλουμε την άριστη επιστημονική μας κατάρτιση και σεβασμό μας προς το μαθητή, ώστε να του εμπνεύσουμε τη συστηματική μελέτη, μέσω της διδακτικής μεθόδου που ακολουθούμε,  μαθαίνοντάς του πώς να μαθαίνει.

Μπορούμε να οδηγήσουμε " ψηλά " τους μαθητές μας είτε είναι και αναζητούν εξειδικευμένες συλλογές ασκήσεων ή κειμένων" μέσα από εντατικό μάθημα υψηλού επιπέδου, είτε έχουν που θέλουν να " καλύψουν " με επιμονή και τη σωστή  καθοδήγηση μας, ώστε να πετύχουν το στόχο τους.

Εγγυόμαστε την επιτυχία κάθε μαθητή που θα ακολουθήσει με επιμονή και υπομονή τη διδακτική μας μεθοδολογία.

Yψηλά   ποσοστά   επιτυχίας   στις   σχολές   πρώτης   προτίμησης  !

            Για    απαιτητικούς   μαθητές   που  . . .   ξεχωρίζουν  !

Διαφήμιση
850584
ΣήμεραΣήμερα6
ΕχθέςΕχθές793
ΕβδομάδαΕβδομάδα2281
ΜήναςΜήνας14478
ΣύνολοΣύνολο850584

booked.net